Известие
Collapse
No announcement yet.
Аиде и вас да питам !
Collapse
X
-
Ами доколкото разбрах от френските писания си е заводско произвейдано точно за алфа 33 имола и дава абсолютно точни показания !
Там съм писъл марката и модела !
Ама отде да го намеря незнам !
Помагайте !Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
-
то на мене ми дава самои някакви простотии.Опитах се да разбера,за какво става въпрос,но се отказах.Минал съм го тоя период.На 16 януари ставам на 46 годинки.И на мене не ми се вярва,но е факт.Някога и аз бях изследовател и една моя приятелка и до днес ми вика "луд златоградчанин"Май съм си го заслужил.Мисълта ми беше:Давайте напред , момчета и момичета.Аз съм зад вас и ще ви подкрепя,ако наистина сте луди!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
колегата крис май че си е прав за шукарийката.по тези старчащи жици.а и защо не са го монтирали в имолите като са го правили за тях
но аз мисля че тва си е неква джаджа която дори и да мери верно няма нищо общо с завод алфа ромео
Last edited by Stoian_wolf; d.m.y г., 21:14.alfa romeo 33 1.4ie '93
Comment
-
Е да не е произвеждано в завода на алфа но е заводско !
За точността е точно колкото заводски поставяните в други по луксозни автомобили , то е ясно че непоказва 100 % реално но 90 % да което е задоволително !
Закачя се директно на буксата за диагностика а софтуерът е писан точно за вебер марели екото на имола !
Показва доста информация която би била от полза а и прави постоянна диагностика като ти изписва номера на грешката и като провериш номера в нета ще разбереш каква е точно грешката и какав е проблема !
Ето го и преведено но от чичо гугал разбира се все пак за какво става вапрос !
http://translate.google.com/translat...ml&sl=fr&tl=bgAlfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
-
Какво стана машинката намерихме ли я или още я тарсим даите малко инфо до каде стигна операциятаАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Ми до де стигна , до под кривата !
Никой нищо не помага,вие дайте някакви координати и насоки,защото аз се лутам из нета и къде ли не и не го намирам,освен някакви самоделки,дето 100% няма да вършат тая работа,която ще върши този.Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
Comment